Wednesday, August 24, 2011

JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami!17 Aug - 25 Aug 2011

Salam Ramadhan Semua...

Kawan-kawan, JOM PHOTOBOOK nak?
Mama rasa korang pun macam Mama gaks, banyaaaaakkkk sangat gambar yg disnap-snap tp tak print..betul tak? Ada 2 cara Mama nak share sini.

Cara pertama
 Jom kita join GA ini 
GA ini anjuran kedai gambar kami
Kepada penganjur Mama join utk kategori B yer

Kenapa Mama Layak Menang??
1- Mama belum ada satu pun lagi photobook dan tak pernah sekali pun cetak gambar di ambil sedangkan gambar-gambar tersebut tersangat la banyak terutamanya gambar anak-anak sejak lahir hingga sekarang (almost 5 years!). Buat masa ni Mama hanya compile dalam CD yg mana bilangannya dah pun lebih 20 keping) . FIY, Mama ni seorang sangat gemar ambil gambar sejak dulu lagi kerana bagi Mama setiap gambar ada cerita & memori tersendiri.

2. Selepas tengok portfolio kedai gambar kami, Mama semakin teruja sangat untuk mengabadikan gambar-gambar kami sekeluarga yang penuh memori indah dalam bentuk photobook. Semoga ianya akan menjadi kenangan utk ditatap anak cucu di masa depan.


  
siapa la tak teruja tengok photobook punya cantik ni ha...

3. Berdasarkan apa yg Mama lihat, photobook hasil kerja Kedai Gambar Kami memang sangat berkualiti dan memuaskan hati. Buktinya ramai betul rakan-rakan blogger yang membuat tempahan dengan mereka like Suziey Miles of Smile, Cute Mum, EB & ramai lagi. So, Mama yakin sangat hasilnya pasti amat memuaskan! 


Mama juga nak share dengan kalian tentang cara ke 2 utk mendapatkan photobook ni iaitu dengan....  

Grab offer yang ditawarkan kat kedai gambar kami
Mama rasa ni la lowest price pernah Mama jumpa
rugi tak grab ooo...
klik  SINI cepat-cepat tau..


Btw, kedua cara/ kaedah ni ada due date nya iaitu
25 Ogos 2011
So, kena cepat action yer kawan-kawan
Last but  not least,
JOM PHOTOBOOK !!!
Wish me luck yer kawan-kawan! Mama teringin sangat nak ada photobook!!


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Thursday, August 4, 2011

Saya Mahu Duit Syilling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com





Entry kegemaran saya di Eyriqazz.com adalah Selamat Tinggal Nuffnang kerana entry ni berjaya menghangitkan ramai orang & saya pun hampir-hampir la juga. Menci tau!  :).  


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Thursday, June 23, 2011

FM Penyu Dalam Perjalanan

Salam Sejahtera semua...

Kepada semua pemenang Small GA Mama;
FiedaSyilasyiraAlycia & Anin
FM Penyu sekarang dah on the way berjalan ke alamat kalian...Harap Maklum yer...
Insyaallah esok & Isnin sampai la tur..
Untuk Mummy2K, sila dating ngan Mama dulu, baru leh dapat FM..kekee




Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Tuesday, June 21, 2011

Mama Masih Menanti Respon 2 Pemenang Small GA



Salam Semua..


Ingat lagi Small GA Mama | FM Penyu Mama??
As at today, Mama masih lagi menanti respon dari 2 pemenang ini


1) http://seindahbayu.blogspot.com (Pemenang FM Penyu)

2) http://segalanyaaku.blogspot.com (pemenang Top Up)

Mama harap mereka berdua dapat respon secepat mungkin..kalo by this Friday takda juga Mama akan pilih 2 pemenang baru..


Harap maklum


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Sunday, June 19, 2011

Attention Plz!!!

Salam Sejahtera semua..


Perhatian kepada semua pemenang Small GA by MamaYatie, Mama mintak maaf sebab dah mungkir janji untuk kirimkan hadiah kat korang..bukan sengaja yer..Last week (Sabtu -Jumaat) Mama sakit..siap kena warded kat hospital. Petang Jumaat baru ni jer Mama discharged dari wad. This week pun actually Mama masih Hospitalization Leave.  Untuk pengetahuan korang, envelope pos express Mama dah beli..tinggal lagi urusan mengepos. Harap kalian dapat bersabar. Sekali lagi Mama mintak maaf hujung kaki hujung rambut..!


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Sunday, June 5, 2011

Keputusan Small Give Away by MamaYatie | FM Penyu (Full)

Salam Sejahtera...
Akhirnya masa ditunggu tiba juga...
Here we go..

^

^

^

^

^

Pemenang Pertama

 http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/05/small-give-away-by-mamayatie-fm-penyu.html

Pemenang Ke-2
Failatul Herdalina aka Mummy2k


Pemenang Ke-3

SyilaSyira

Pemenang Ke-4
http://seindahbayu.blogspot.com/2011/05/small-give-away-by-mamayatie-fm-penyu.html

Pemenang Ke- 5
http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/05/small-give-away-by-mamayatie-fm-penyu.html


TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG!!


Macam biasalah, sila e-mail kan maklumat berikut 
sebelum @ pada 9 Jun 2011:
1) Nama penuh
2) Alamat
3) Contact No.
4) URL


kepada :
yatie3479@gmail.com


jangan lupa tuliskan tajuk e-mail "Pemenang Small GA"

Kepada yang tak menang, jangan kecil hati...Insyaallah ada rezeki lain kali boleh buat lagi.
Terima kasih banyak-banyak sudi join Small GA Mama yg tak seberapa ni.
Terkurang terlebih kat mana-mana, ampun maaf dipinta!
Wassalam!!


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Keputusan Small Give Away by MamaYatie | FM Penyu

Salam Sejahtera semua...
Sebagaimana yang Mama janjikan, hari ni Mama akan umumkan keputusan rasmi Small GA by MamaYatie | FM Penyu itu...hehee...
Firstly Mama nak pilih pemenang kategori B dahulu iaitu untuk hadiah saguhati yg merupakan
1 x top up bernilai RM 5
Pemenang yang dipilih oleh  En.Random adalah.....
^

^

^

^

^

^

^

^

^
http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/05/first-time-nk-mencuba-nehhhjom-la-join.html


Tahniah kepada pemenang !!!


Sila e-mail kan maklumat berikut :
1) No. handphone yang nak ditop-up
2) url anda


kepada:
yatie3479@gmail.com


pemenang lain????
tunggguuuu......
tenghari sket Mama umumkan...


Terima kasih sudi baca entry ini!! 


Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Senarai Peserta Small Give Away by MamaYatie | FM Penyu (FINAL)

Salam semua...

Alhamdulillah, sambutan amat menggalakkan. Jumlah undi 'LIKE' adalah sebanyak 84 LIKE. Walaupun tak menang dalam contest tu Mama nak ucapkan terima kasih byk2 pada korang


So, ni la dia senarai peserta SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu. Mama mintak kalian tolong semak betul-betul terutamanya kepada yang tidak ditandakan sebagai "LULUS". Sekiranya ada pembetulan sila kemukakan selewatnya pukul 5.00 ptg esok, 2 Jun 2011 dengan cara tinggalkan komen di n3 ini. Sebelum buat semakan tu, baca nota bawah ni dulu yer...

a) Mereka yang telah 'LIKE' picca Mama sebelum @ pada 24/5/2011 automatik layak sebagai peserta, tak perlu ikut syarat-syarat GA i.e peserta no. 1 - 32. 

b) Mereka yang join GA ni pada 25/05/2011 - 30/05/2011 pula wajib memenuhi 4 syarat yg telah ditetapkan. 


c) Utk pengetahuan kalian, Mama telah pun merekodkan senarai pengundi setakat 30/5/2011 (tarikh tutup). Jadi sesiapa yg mengundi selepas tarikh tutup tidak lagi dikira.

Senarai Peserta
Kategori A (Layak untuk cabutan undi  5 x FM Penyu)
1. Norish Amir - LULUS
2. Kak Yong Habibah Yahya - LULUS
3. Nik Alwei - LULUS
4. Syila Syira - LULUS
5. Tiefa Zatie - LULUS
6. Threeq-threeq Kuala -LULUS
7.  Rosidah - LULUS
8. Failatul Herdalina -LULUS
9. Naiey Naa -LULUS
10. Wan Anie -LULUS
11. Maziana - LULUS
12. Siti Maryam -LULUS
13. Bavani - LULUS
14. Mohamad Zahari -LULUS
15. Adie Faizah - LULUS
16. Rose Hazeline -LULUS
17. Mazidah Musa - LULUS
18. Norsuzana - LULUS
19. Ira Idayu - LULUS
20. Ouh Zura - LULUS
21. Ivy Tay - LULUS
22. Badrul Helmi - LULUS
23. Nuruliza Md Yatim - LULUS
24. D Shahril Hakime Azimi - LULUS
25. Nisa Ijal - LULUS
26. Nizam Ijam -LULUS
27. Obat Sakit - LULUS
28. Zue AnnaLeeya - (Pengecualian n3 tp rajin buat, TQ) - LULUS
29. Alyani Binti Amran (Pengecualian n3 tp rajin buat, TQ ) - LULUS
30. Eliss Mie (Pengecualian n3 tp rajin buat, TQ  )LULUS
31. Nurul Dania aka Cute Mum (Pengecualian n3 tp rajin buat, TQ) - LULUS 
32. Suzi Fadhilah (Pengecualian n3  tp rajin buat, TQ) - LULUS
33. Zarina Tazari (n3) - LULUS
34. Huda Karim (n3) - LULUS
35. Fauzana Ismail (n3) - LULUS
36. Michelle Anastasia Vincent (n3) - LULUS
37. Nor Myra (n3) -LULUS
38. Mya Myza (n3) -LULUS
39. Izzaty Hedry (n3) -LULUS
40. Izzara ItaZzi (n3) -LULUS
41. Joel Leslie (n3) - LULUS
42. Nurfadilah Suardi (n3) - LULUS
43. Siti Norizan Ishak (n3) - LULUS
44. Shera Haifa (n3) - LULUS 
45. Azura Aziz (n3) -LULUS 
46. Roszaliza Abdul Nyzam (n3) - LULUS
47. Ummu Syahmi Anin (n3) - LULUS
48. Elissmelia Mohammad (n3)  - LULUS
49. Jamilah Jaa (n3) -LULUS
50. Rafidah Salleh (n3) - LULUS
51. Aina Auni (n3) - LULUS
52. Hafizah Halim (n3) -LULUS
53. Zainab Mohamad Ghazali (n3) - LULUS
54. Ilah Fazilah (n3) -LULUS
55. Fatin Vavavom (n3) - LULUS
56. Zahidah Mohd Seran (n3) - LULUS
57.  Nida Muhammadon (n3) -LULUS
58. Nora Ckin (n3) - LULUS
59. Adlyans Ninie (n3) - LULUS
60. Zura Othman (n3) - LULUS
61. Aisya Humaira (n3) - LULUS
62. Nur Asmani (n3) -LULUS
63. Cik Teah Rusli (n3) -LULUS
64. Nurlisa Afha (n3) -LULUS
65. Aimi Shalfarina (n3) - LULUS 
66. Mas Ibrahim (n3) - LULUS
67. Taufid Idris (n3) -LULUS
68. Ayue Razak (n3) - LULUS - updated on 1/6/2011 @ 3.45 pm
69Faten Ainun (n3) -LULUS - updated on 1/6/2011 @ 4.20 pm


Kategori B (Layak untuk cabutan undi hadiah tambahan - 1x Top RM 5)
1. http://norliza989.blogspot.com/2011/05/small-give-away-by-mamayatie-fm-penyu.html 



Tidak Dapat Dikenalpasti & Tidak Diambil Kira
1. Norbain Zainal 
2.Syarifah Juria Aini Al-Jamalullai
2. Kak Ngah
3. Hysharie Sharienn
4. Suriani Sidek
5. Farha Francesc
6. Missz Nna
7. Syahmi Syah
8. Dalilah Mustafa
9. Annawairah Qistina
10. Zamzarina Bt Zakaria
11. Aszme Idris
12. Fara LouiSe
13. Noralina Anwar
14. Mazli Mat Desa


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Friday, June 3, 2011

Monday, May 30, 2011

SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu

**  Sticky post **
Salam sejahtera semua...
Alhamdulillah, akhirnya sampai juga hasrat Mama
1) Nak create blog utk contest 
2) Nak buat GA kecik-kecik
Jadinya, jemputlah join GA Mama yg tak seberapa ni yer..

Syarat-syarat:
1) Terbuka pada semua follower kedua-dua blog Mama i.e  Duniaku Di Sini &  Trying My Luck (mesti follow dua-dua blog)
2) Buat n3 ringkas dengan tajuk "SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu" & tempek banner GA ini kat n3 tu



3) Vote Mama kat Peraduan Foto Keluarga Penyayang. Caranya: 

a) Like Studio Mediakreatif's

b) Like gambar kami (spt kat bawah)



4) Tinggalkan url n3  & FB ID korang tu kat kotak komen n3 ini
5) Small GA ini bermula dr sekarang & tamat pada 30/5/2011 @ 11.59pm
6) Pemenang akan dipilih oleh En.Random dan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 10/06/2011

Akhir kata, 
GOOD LUCK!!

Nota : Kepada mereka yang dah tolong LIKE gambar kami utk contest ini , korang secara automatik layak sebagai peserta GA. Tak perlu buat apa-apa n3 lagi yer