Wednesday, August 24, 2011

JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami!17 Aug - 25 Aug 2011

Salam Ramadhan Semua...

Kawan-kawan, JOM PHOTOBOOK nak?
Mama rasa korang pun macam Mama gaks, banyaaaaakkkk sangat gambar yg disnap-snap tp tak print..betul tak? Ada 2 cara Mama nak share sini.

Cara pertama
 Jom kita join GA ini 
GA ini anjuran kedai gambar kami
Kepada penganjur Mama join utk kategori B yer

Kenapa Mama Layak Menang??
1- Mama belum ada satu pun lagi photobook dan tak pernah sekali pun cetak gambar di ambil sedangkan gambar-gambar tersebut tersangat la banyak terutamanya gambar anak-anak sejak lahir hingga sekarang (almost 5 years!). Buat masa ni Mama hanya compile dalam CD yg mana bilangannya dah pun lebih 20 keping) . FIY, Mama ni seorang sangat gemar ambil gambar sejak dulu lagi kerana bagi Mama setiap gambar ada cerita & memori tersendiri.

2. Selepas tengok portfolio kedai gambar kami, Mama semakin teruja sangat untuk mengabadikan gambar-gambar kami sekeluarga yang penuh memori indah dalam bentuk photobook. Semoga ianya akan menjadi kenangan utk ditatap anak cucu di masa depan.


  
siapa la tak teruja tengok photobook punya cantik ni ha...

3. Berdasarkan apa yg Mama lihat, photobook hasil kerja Kedai Gambar Kami memang sangat berkualiti dan memuaskan hati. Buktinya ramai betul rakan-rakan blogger yang membuat tempahan dengan mereka like Suziey Miles of Smile, Cute Mum, EB & ramai lagi. So, Mama yakin sangat hasilnya pasti amat memuaskan! 


Mama juga nak share dengan kalian tentang cara ke 2 utk mendapatkan photobook ni iaitu dengan....  

Grab offer yang ditawarkan kat kedai gambar kami
Mama rasa ni la lowest price pernah Mama jumpa
rugi tak grab ooo...
klik  SINI cepat-cepat tau..


Btw, kedua cara/ kaedah ni ada due date nya iaitu
25 Ogos 2011
So, kena cepat action yer kawan-kawan
Last but  not least,
JOM PHOTOBOOK !!!
Wish me luck yer kawan-kawan! Mama teringin sangat nak ada photobook!!


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp

Thursday, August 4, 2011

Saya Mahu Duit Syilling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com





Entry kegemaran saya di Eyriqazz.com adalah Selamat Tinggal Nuffnang kerana entry ni berjaya menghangitkan ramai orang & saya pun hampir-hampir la juga. Menci tau!  :).  


Terima kasih sudi baca entry ini!! 
Klik Sini Utk Daftar Churp-Churp